WD Purple harde schijven

Niet alle harde schijven zijn hetzelfde. WD Purple harde schijven zijn bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor het 24/7 opslaan van videobeelden. 

Geoptimaliseerd voor intensief 24/7 gebruik

Met een ondersteunde werkbelasting tot 180TB per jaar en ondersteuning voor maximaal 64 camera's, zijn Western Digital Purple Surveillance Drives geoptimaliseerd voor dag en nacht functionerende beveiligingssystemen. WD Purple 8, 10 & 12TB schijven zijn zelfs ontworpen om Deep Learning-analyses te ondersteunen in NVR’s die AI ondersteunen en bieden een werkbelasting tot maar liefst 360TB per jaar en maximaal 16 AI-kanalen voor analyse binnen het systeem.

Betere videoweergave dankzij AllFrame

Wanneer er een incident optreedt en u beveiligingsopnamen nodig hebt, kunt u geen gemiste frames en verdwenen opnames gebruiken. Alle WD Purple harde schijven zijn uitgerust met AllFrame. Deze technologie helpt het verlies van frames te verminderen, de videoweergave te verbeteren en het aantal ondersteunde posities voor harde schijven in een DVR te verhogen. Zo heeft u altijd de beste camerabeelden tot uw beschikking.

« Terug

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden