Nieuws

Dero officieel distributeur van Aiphone

20-09-2018
Dero Security Products B.V. is trots om mede te delen dat zij vanaf heden een lange termijn relatie zijn aangegaan met het Japanse merk Aiphone. Dero zal de distributie voor de securitymarkt voor haar rekening gaan nemen in de Benelux. Lees verder »

Dero en Elmdene sluiten distributieovereenkomst

11-09-2018
Met gepaste trots mag Dero Security Products B.V. mededelen dat er wederom een mooi A-merk aan het portfolio is toegevoegd. De Engelse fabrikant Elmdene staat al reeds meer dan vijftig jaar garant voor innovatieve producten voor de security branche. Lees verder »

DAHUA - TUI Promotie

06-06-2018
De zomer komt eraan en daarom komt Dahua met een leuke zomer promotie. Bij aankoop van Dahua producten krijgt u TUI reisbonnen cadeau. Lees verder »

Bedrijfssluiting Hemelvaart 10 & 11 mei

17-04-2018
Wegens Hemelvaart zijn wij op donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei de gehele dag gesloten. Bestellingen welke woensdag voor 17:00u zijn besteld worden dezelfde dag nog verstuurd. Wij wensen iedereen een fijne Hemelvaart toe en zijn maandag uiteraard weer bereikbaar! Lees verder »

Dori Distance

12-04-2018
Dero Security Products maakt het u zo makkelijk mogelijk door bij iedere camera de DORI gegevens te vermelden. Deze methode helpt u bij het vaststellen van de juiste camera’s voor iedere situatie. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat u van iedere camera kunt verwachten. De DORI methode is ontwikkeld waarin gespecificeerd wordt tot welke afstand de camera kan: Lees verder »

Dahua introduceert PoC (Power over Coax)

08-03-2018
Dahua heeft met de introductie van POC (Power Over Coax) de installatie van HD_CVI systemen nog eenvoudiger gemaakt. Het systeem zorgt voor beeld, audio, communicatie en voedings- transmissie over een RG59 kabel. Dit voorkomt de voedingskabel welke normaal benodigd is bij de camera. Lees verder »

Dahua stopt met DDNS

14-02-2018
DDNS is een functie die een WAN IP adres vertaald naar een domeinnaam. Deze oplossing wordt vooral gebruikt in situaties waar het WAN IP adres kan veranderen Lees verder »

Dero en CDVI sluiten distributieovereenkomst

24-01-2017
Dero Security Products heeft in overleg besloten om het assortiment toegangscontrole van fabrikant CDVI te gaan voeren onder haar afnemers. Lees verder »

Dero officieel distributeur van CQR Fire and Security

02-11-2016
Dero Security Products is vanaf heden aangesteld als officieel distributeur voor de Benelux van de uit de UK afkomstige security fabrikant Lees verder »

Seminar Texecom Inbraakalarm

05-10-2016
Op vrijdag 04 november organiseert Dero Security Products een event in het PSV stadion. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij samen met fabrikant Texecom deze voor ons nieuwe productlijn introduceren. Texecom is Europa's grootste Lees verder »

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden