Nieuws

Openings en verzendtijden tijdens de feestdagen

12-12-2019
Openings en verzendtijden tijdens de feestdagen Wij willen iedereen bedanken voor de prettige samenwerking in 2019 en zetten deze graag voort in 2020. We wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Hieronder vindt u de aangepast openings en levertijden tijdens de feestdagen. Lees verder »

AJAX MotionCam & Malevich 2.8

12-12-2019
AJAX komt met een Multi release. MotionCam & OS Malevich 2.8 De release van de langverwachte MotionCam en OS Malevich 2.8. De MotionCam is een PIR-detector met een fotoregistratie. De MotionCam is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algoritmes om kleine dieren tot 20kg te negeren Lees verder »

Smart Motion Detection

28-11-2019
Motion detection 2.0 Smart Motion Detection Plus Nieuw in ons assortiment zijn de Dahua SMD Plus producten. Dit slimme bewegingsdetectiesysteem levert een detectienauwkeurigheid tot 95%. De nieuwe software is beschikbaar op de XVR AI-modellen van Dahua. Lees verder »

Dero - Eindejaarsactie

01-10-2019
Om samen de eindspurt naar het einde van het jaar toe nog leuker te maken, hebben wij een knallende eindejaarsactie bedacht! Lees verder »

Dahua's prijzen maand!

02-09-2019
    Dahua pakt in de september maand groots uit met een speciale winactie. Voor iedere € 600,- netto orderwaarde aan Dahua producten ontvangt u één lot. Aankoopbedrag dient in één order te worden behaald, orders kunnen niet gecombineerd worden. Lees verder »

Spaar voor een gratis barbecue !

30-07-2019
Samen met Dahua hebben we een heerlijke zomer actie bedacht. Bestel in augustus en spaar voor een barbecue.  Koop in augustus voor minimaal €2250,- netto aan Dahua producten en krijg de Kamado grill barbecue kado. Lees verder »

Texecom

21-02-2019
Zoals reeds bekend bij onze relaties is de samenwerking tussen Texecom en Dero Security Products enige tijd geleden tot een einde gekomen. Vanaf heden willen wij iedereen vragen om bij onduidelijkheden en/of problemen contact op te nemen met Joris Crombe, Business Development Manager Benelux bij Texecom. Joris zal vanaf heden zorg dragen voor alle garantie en support ondersteuning. Lees verder »

New Security Beurs

09-01-2019
Dero Security Products zal op 13 en 14 februari met een grote stand deelnemen aan New Security in de Brabanthal te Leuven, België. Hier zullen wij de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op gebied van beveiligingstechniek aan u presenteren. Lees verder »

Kerstsluiting

11-12-2018
Graag willen we u erop attenderen dat ons kantoor en helpdesk de gehele week van kerstmis t/m nieuwjaarsdag gesloten is. Ons magazijn blijft gewoon geopend en via de website geplaatste bestellingen worden gewoon dagelijks verzonden Lees verder »

Winterpromotie

06-11-2018
Dero en Dahua komen deze winter met een hele mooie actie. Lees verder »

1 2 3 4 5 Volgende

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden