Wie is DERO?

DERO Security Products is een servicegerichte en flexibele groothandel gespecialiseerd  in het leveren van beveiligingsproducten aan de professionele vakhandel.

PRODUCTEN
Wij zijn sinds jaren distributeur van tal van wereldmerken zoals Dahua Technologie, Texecom, Planet en vele andere merken.

ONZE MERKEN
Wij zijn trots om partner te mogen zijn van van vele professionele merken. Wij werken nauw samen met onze partners om onze relaties de ondersteuning te bieden welke zij nodig hebben.
Een greep uit onze belangrijkste partners:

- Dahua Technology;
- Texecom;
- Neovo;
- CDVI;
- Politec;
- Planet Technology;
- Axxon
- Western Digital;
- Eizo;
- VDLMasten (voorheen Kaal Masten);
- Etc. etc.

DAHUA SPECIALISTEN
Na jaren dedicated Dahua distributeur te zijn geweest kunnen wij onszelf 'de Dahua specialist' van Nederland noemen. Dit wordt onderstreept door onze eigen technische dienst die vanaf het begin van het merk Dahua nauw betrokken zijn geweest. Hierdoor is er een diepgaande kennis van alle Dahua producten welke we graag inzetten om onze partners te ondersteunen. Onze experience centre wordt gebruikt om onze partners continu up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Dahua (en andere) producten.

WAT MAAKT ONS GOED IN WAT WE DOEN?
Er zijn vier belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Deze pijlers vormen het sterke fundament voor de werkwijze van de mensen binnen ons bedrijf. We zijn dan ook erg trots op onze mensen want we doen het samen met enkel gedreven en gemotiveerde mensen.

1) Het leveren van de beste kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen;
2) Sterke en goed bereikbare technische helpdesk in eigen huis met verstand van zaken!;
3) De Brabantse mentaliteit en gastvrijheid;
4) Snelheid in handelen. Zowel op het aanleveren van informatie (support/offertes) maar ook op de levering van van bestellingen. Wij beschikken over een groot eigen magazijn waarvandaan iedere dag vele bestellingen naar onze partners worden verstuurd. Vandaag besteld = morgen in huis!

KWALITEIT EN SERVICE
Doordat we de producten in ons assortiment uitgebreid testen kunnen we u altijd van het juiste advies voorzien en een goede toegevoegde waarde leveren op het gebied van service en ondersteuning. U vindt bij ons alleen producten waar wij voor de volle 100% achter staan en waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

SUPPORT & ONDERSTEUNING
De reden dat wij geen tien verschillende merken per productgroep willen leveren is dat wij in de diepte support willen kunnen leveren aan onze partners. Hierdoor kiezen wij bij iedere productgroep voor één sterk merk waar we dan ook alles van wiillen weten! Interessant feit is dat wij altijd meer personeel op de support afdeling hebben dan op de verkoopafdeling. Wij hanteren een bescheiden motto: "Iedere dag een beetje beter!"

PROFESSIONELE TRAININGEN
Iedere maand staan er verschillende interactieve, hands-on producttrainingen op het programma.  Wanneer u deelneemt aan een van de gespecialiseerde trainingen, dan bent u verzekerd dat uw technici over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om van ieder project een succes te maken.
Voor onze partners wordt dit overzichtelijk weergegeven op de website en hier kan men zich dan ook eenvoudig online voor aanmelden. U kunt er zeker van zijn dat u als partner goed verzorgt wordt op een trainingsdag!

AANMELDEN?
Bent u een professional en enthousiast geworden na wat u heeft gelezen? Registreer u dan direct op onze website!

Wanneer u een account aanmaakt op de site, dan nemen wij direct contact met u op. Zodra uw account is goedgekeurd kunt u inloggen op de website en beschikt u direct over alle bruto en netto prijzen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 040-2827951 of mail ons via [email protected]

DERO Security Products
Hastelweg 226
5652 CL  Eindhoven
040 - 28 27 951 (NL)
078 - 48 67 14 (BE)
[email protected]

 

Onze beloften

Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verstuurd
Advies nodig?
Bel 040 - 28 27 951
Gunstige retour
voorwaarden
Extra korting icm partnerprogramma
Technische kennis & ondersteuning in eigen huis
Groot assortiment, altijd de nieuwste producten

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden