Nieuws

Winterpromotie

06-11-2018
Dero en Dahua komen deze winter met een hele mooie actie. Lees verder »

Ajax Hub Plus

31-10-2018
e Hub Plus wordt de grote broer van de reeds bekende Hub. Een aantal belangrijke extra features waaronder Lees verder »

Ajax MotionProtect Outdoor

31-10-2018
Ajax MotionProtect Outdoor Breid het Ajax systeem uit met betrouwbare dual buitendetectie. De sensor detecteert onder een hoek van 90° en heeft een instelbaar bereik tot 15 meter. Lees verder »

Ajax Socket

31-10-2018
Schakel eenvoudig huishoudelijke apparaten in/uit met behulp van de smartphone app. Lees verder »

Dero en AJAX sluiten distributieovereenkomst

16-10-2018
Wij zijn trots om mede te delen dat wij vanaf heden een distributieovereenkomst hebben gesloten met de inmiddels wereldwijd bekende fabrikant Ajax Security Systems. Lees verder »

Dero officieel distributeur van Aiphone

20-09-2018
Dero Security Products B.V. is trots om mede te delen dat zij vanaf heden een lange termijn relatie zijn aangegaan met het Japanse merk Aiphone. Dero zal de distributie voor de securitymarkt voor haar rekening gaan nemen in de Benelux. Lees verder »

Dero en Elmdene sluiten distributieovereenkomst

11-09-2018
Met gepaste trots mag Dero Security Products B.V. mededelen dat er wederom een mooi A-merk aan het portfolio is toegevoegd. De Engelse fabrikant Elmdene staat al reeds meer dan vijftig jaar garant voor innovatieve producten voor de security branche. Lees verder »

DAHUA - TUI Promotie

06-06-2018
De zomer komt eraan en daarom komt Dahua met een leuke zomer promotie. Bij aankoop van Dahua producten krijgt u TUI reisbonnen cadeau. Lees verder »

Bedrijfssluiting Hemelvaart 10 & 11 mei

17-04-2018
Wegens Hemelvaart zijn wij op donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei de gehele dag gesloten. Bestellingen welke woensdag voor 17:00u zijn besteld worden dezelfde dag nog verstuurd. Wij wensen iedereen een fijne Hemelvaart toe en zijn maandag uiteraard weer bereikbaar! Lees verder »

Dori Distance

12-04-2018
Dero Security Products maakt het u zo makkelijk mogelijk door bij iedere camera de DORI gegevens te vermelden. Deze methode helpt u bij het vaststellen van de juiste camera’s voor iedere situatie. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat u van iedere camera kunt verwachten. De DORI methode is ontwikkeld waarin gespecificeerd wordt tot welke afstand de camera kan: Lees verder »

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden