Wie is DERO?

DERO Security Products

is een servicegerichte en flexibele groothandel gespecialiseerd in het leveren van beveiligingsproducten aan de professionele vakhandel.Wij zijn sinds jaren distributeur van tal van wereldmerken zoals Dahua Technologie, Ajax Systems, Planet Technologies, Bandit mistbeveiliging en vele andere merken.

Onze merken

Wij zijn trots om partner te mogen zijn van vele professionele merken. Wij werken nauw samen met onze partners om onze relaties de ondersteuning te bieden welke zij nodig hebben.
Een greep uit onze belangrijkste partners:

 • - Dahua Technology
 • - AJAX Systems
 • - Provision
 • - CDVI
 • - Aiphone intercom
 • - Eizo
 • - Neovo
 • - Western Digital
 • - Planet Technology
 • - Barox
 • - Dahua DSS Solutions
 • - Bandit mistgeneratoren
 • - VDL Mast Solution (voorheen Kaal Masten)
 • - Etc...

Dahua specialisten

Na jaren dedicated Dahua distributeur te zijn geweest kunnen wij onszelf 'de Dahua specialist' van Nederland noemen. Dit wordt onderstreept door onze eigen technische dienst die vanaf het begin van het merk Dahua nauw betrokken zijn geweest. Hierdoor is er een diepgaande kennis van alle Dahua producten welke we graag inzetten om onze partners te ondersteunen.

Onze Experience Centre (uitgebreide showroom) wordt gebruikt om onze partners continu up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Dahua (en andere) producten. Niet alleen de standaard producten maar vooral ook voor oplossingen op het gebied van DSS Pro, kenteken herkenning, thermische camera's en maatwerkoplossingen zijn wij de absolute specialisten!

Waardoor zijn we goed in wat we doen?

Er zijn vijf belangrijke principes binnen ons bedrijf. Deze belangrijke waarden vormen het sterke fundament voor de werkwijze van de mensen binnen ons bedrijf. We zijn dan ook erg trots op onze mensen want we doen het samen met gedreven en gemotiveerde mensen.

 • - Het leveren van de beste kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen
 • - Sterke en goed bereikbare technische helpdesk in eigen huis met verstand van zaken
 • - De Brabantse mentaliteit en gastvrijheid
 • - Snelheid in handelen. Zowel op het aanleveren van informatie (support/offertes) maar ook op de levering van bestellingen
 • - Wij beschikken over een groot eigen magazijn waarvandaan iedere dag vele bestellingen naar onze partners worden verstuurd. Vandaag besteld = morgen in huis!

Kwaliteit en service

Doordat we de producten in ons assortiment uitgebreid testen kunnen we u altijd van het juiste advies voorzien en een goede toegevoegde waarde leveren op het gebied van service en ondersteuning. U vindt bij ons alleen producten waar wij voor de volle 100% achter staan en waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

Support en ondersteuning

De reden dat wij geen tien verschillende merken per productgroep willen leveren, is dat wij in de diepte support willen kunnen leveren aan onze partners. Hierdoor kiezen wij bij iedere productgroep voor één sterk merk waar we dan ook alles van willen weten! Wist je al dat er meer collega's op de support afdeling werken dan op de verkoopafdeling. Ons bedrijfsmotto is: "Iedere dag een beetje beter!"

Professionele trainingen

Iedere maand staan er verschillende interactieve, hands-on producttrainingen op het programma. Wanneer u deelneemt aan een van de gespecialiseerde trainingen, dan bent u verzekerd dat uw technici over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om van ieder project een succes te maken. De trainingen vind je gemakkelijk onder de knop 'support'.

Via de kalender op deze pagina meld je jezelf eenvoudig aan voor een training. Tijdens een trainingsdag wordt je in de watten gelegd en kom je zeker niets tekort!

Aanmelden?

Ben je een security professional en ben je enthousiast om je nog verder te specialiseren? Registreer je dan direct en maak gebruik van alle voordelen welke wij je bieden als partner!

Wanneer je een account hebt aanmaakt op de site, dan nemen wij direct contact met je op. Zodra je account is goedgekeurd kun je inloggen op de website en beschikt je direct over alle informatie over producten met daarbij de handleidingen, installatiehandleidingen van natuurlijk de actuele bruto en netto prijzen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31(0)40-2827951 of mail ons via sales@dero-security.com.

DERO Security Products
Hastelweg 226
5652 CL Eindhoven
040 - 28 27 951 (NL)
078 - 48 67 14 (BE)

Onze beloften

Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verstuurd
Advies nodig?
Bel 040 - 28 27 951
Gunstige retour
voorwaarden
Extra korting icm partnerprogramma
Technische kennis & ondersteuning in eigen huis
Groot assortiment, altijd de nieuwste producten

 
 
 

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden