Ajax Fibra-technologie: bekabelde revolutie



De innovaties van Ajax hebben een nieuw niveau bereikt. In tegenstelling tot de technologie uit de jaren 80 die nog steeds aanwezig is in de huidige beveiligingsindustrie, hebben de ingenieurs van Ajax Systems Fibra ontwikkeld: een bekabelde technologie voor de digitale generatie. Fibra combineert de betrouwbaarheid van kabels met de vrijheid van radioverbinding. Een vieraderige kabel, gekoppeld aan Fibra, laat echt unieke opties zien.

Verbinding tot 2000 meter, compatibiliteit met alle soorten apparaten, tot 60 uur werking op een reservebatterij in een systeem dat uit 30 apparaten bestaat, geavanceerde anti-sabotage, fotoverificaties, directe meldingen, installatie zonder gedoe en configuratie op afstand via een app: alles wat mogelijk was in draadloze Ajax is nu beschikbaar via kabels en Fibra.





Draadloze ervaring binnen een bekabelde verbinding

Op het eerste oog lijkt Fibra op een busaansluiting: detectoren zijn verbonden met een bedieningspaneel via een vieraderige kabel. Maar de echte revolutie ligt verborgen in de software. Het communicatieprotocol van Fibra heeft alle voordelen van de radiotechnologie van Jeweller gekregen. Het heeft een minimaal verbruik voor een gegevensoverdracht in twee richtingen. Deze optie geeft meer vrijheid bij het installeren van het systeem in vergelijking met de analoge en digitale oplossingen die beschikbaar zijn op de markt.




Een Fibrakabel kan elke combinatie van een detector of tientallen verschillende detectoren, sirenes en toetsenborden verbinden. Detectoren van MotionCam Fibra zijn geen uitzondering. U heeft geen aparte kabel nodig om fotoverificaties te ontvangen. Ze worden via dezelfde kabel verzonden als degene die het systeem gebruikt om gebeurtenissen te communiceren. In de Ajax-app worden apparaten op ruimtes en groepen georganiseerd, ongeacht de fysieke verbinding met een hub. Dit betekent dat het beveiligingssysteem zowel een fysieke als digitale architectuur heeft.




Meerdere Fibrakabels zorgen ervoor dat de bekabeling via een handige en veilige route gaat en passen vervolgens de digitale architectuur van het systeem aan in de PRO-app. Met zulke flexibiliteit en 2 km marge in de lengte, maakt het niet uit of u een gebouw met meerdere verdiepingen beveiligt of meerdere gebouwen: u hoeft het systeem niet ingewikkelder te maken met signaalversterkers of extra voedingen.

« Terug

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden