Dero Actiemaand


Spaar voor mooie cadeaus van 19 Juli t/m 27 Augustus!


Spaar van 19 Juli t/m 27 Augustus 2021 voor een cadeaubon tot wel €225,- Alle netto factuurbedragen worden tijdens de gehele periode bij elkaar opgeteld. De totaalwaarde van de behaalde omzet bepaald uit welk pakket je een cadeau uit mag kiezen. 
Doe je mee met bovenstaande actie en heb je de minimale omzet behaald van pakket 1 of hoger, dan doe je automatisch ook mee met onze loterij. Hierbij maak je kans op één van de mooie prijzen zoals de nieuwste iPhone 12, een nieuwe iPad, of een splinternieuwe stoere retro scooter!


* Alle aanbiedingen en artikelen afgebeeld in deze brochure zijn geldig van 19 juli t/m 27 augustus 2021 of zolang de voorraad strekt. Alle bestellingen gedurende de actieperiode worden bij elkaar opgeteld en er wordt max.  één cadeaubon per klant verstrekt. In de loterij kan max. één lotnummer per klant worden  getrokken. De genoemde prijzen zijn netto en exclusief B.T.W.. Op de cadeaubonnen van Bol en Coolblue zijn geen BTW van toepassing. Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Druk en zetfouten voorbehouden. De in deze brochure gebruikte naam- en beeldmerken zijn eigendom van de genoemde bedrijven.

« Terug

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden