New Products Seminar

Dero New Products - Partners Seminar

 

Dero Security Products breidt haar assortiment uit om u nóg beter van dienst te kunnen zijn!

 

Hiervoor nodigen u graag uit om aanwezig te zijn tijdens onze new products seminar. Dit seminar vindt plaats in het PSV stadion in Eindhoven op 01 april.

 

Een van de nieuwe oplossingen welke welke wij gaan introduceren is Videofied. Videofied is marktleider op het gebied van gecertificeerde inbraakalarmen met geïntegreerde videocamera´s. Tijdens dit seminar zullen wij u informeren wat de mogelijkheden zijn voor de zakelijk markt en ook voor de residentiele markt. Denk hierbij ook aan de groeiende vraag naar beveiliging op het gebied van betrouwbare buitendetectie.

 

Tevens zullen wij nog een nieuw merk gaan introduceren wat we een verrassing zullen houden tot 1 april. Tijdens het seminar zullen wij alle voordelen voor de eindgebruikers uitgebreid toelichten. Dit zal ervoor zorgen dat u zich als installateur nog beter kunt onderscheiden van uw concurrentie doordat u maatwerk oplossingen kunt gaan inzetten en hierdoor projecten kunt winnen!  

 

Om ervoor te zorgen dat u niet teveel van uw kostbare tijd verliest, hebben wij besloten om u tijdens deze dag twee mogelijkheden te bieden om aanwezig te zijn. Zo hebben wij een ochtend- en een middagsessie gepland gepland staan op deze dag.

 

Wanneer?  Vrijdag 1 april 2016

Waar?  PSV Stadion – Fredriklaan Eindhoven

Hoe laat?
- Optie 1: 08:30 – 11:00
- Optie 2: 13:30 – 16:00

Aanmelden

« Terug

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden