Openings en verzendtijden tijdens de feestdagen

Openings en verzendtijden tijdens de feestdagen


Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een knallende jaarwisseling toe. Graag zetten we samen met u de prettige samenwerking voort in 2020. Wij zijn trots en enthousiast om een bijdrage te mogen blijven leveren aan het succes en groei van uw bedrijf! Hieronder vindt u de aangepast openings en levertijden tijdens de feestdagen.


Kantoor gesloten


Vrijdag 20 december vanaf 15:00u - dinsdag 27 en 31 december de gehele dag


Bezorging rondom de feestdagen.


Bestellingen die geplaatst worden op dinsdag 24 december voor 13u en bestellingen geplaatst op maandag 30 december voor 15u worden dezelfde dag nog verstuurd.


Wij willen u erop attenderen dat het bestelde pakket rondom de feestdagen vertraging op kan lopen door de drukte bij PostNL. Hieronder vindt u een overzicht met de bezorgdagen.


Aanbieden op 1e bezorgpoging 2e bezorgpoging*
Ma 23 december Di 24 december Vr 27 december
Di 24 december Vr 27 december Za 28 december
Ma 30 december Di 31 december Do 2 januari
Di 31 december Do 2 januari Vr 3 januari


Graag op tijd bestellen om teleurstellingen te voorkomen!

* Standaard wordt een pakket direct na de eerste bezorgpoging naar een PostNL-locatie gebracht. Alleen wanneer het aantal pakketten op een PostNL-locatie te hoog wordt, wordt het pakket een tweede keer aangeboden. Na een feestdag wordt in deze gevallen een tweede bezorgpoging volgens bovenstaand overzicht uitgevoerd. De track & trace in de app of op de website geeft altijd de laatste informatie over de status van het pakket van de ontvanger.

« Terug

Inloggen op uw account

Geef uw e-mailadres en wachtwoord op om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Vraag er direct een aan!

 

* Verplichte velden